Het blauw trekt uit de hemel
terwijl ik een traan verpink,
je een laatste knuffel geef
- toch voor even -
en uitwuif
m'n lachend kind
m'n energierijke kapoen
m'n reden van bestaan
er komt een mooie tijd voor je aan
maak plezier en geniet
want voor jou zullen de dagen snel
voorbij gaan