Do-over
Wat als je leven
Niet is zoals je wil
Je alles hebt gegeven
En nu valt het stil
Je wil meer, je wilt terug
Naar zoals toen
Een eigen persoon zijn
Gewoon kunnen doen
Geen zorgen voor
Of rekening houden met
Gaan wanneer je wil
Vroeg of laat naar bed
Stappen of feesten
Of een pyama dag
Gaan en staan waar je wilt
Zonder te letten op gedrag
Je eigen wensen en behoeften
Geen mama of partner van
Gewoon vrij en los
Zoals ik dat het beste kan
Er zijn geen do-overs
Je leeft maar een keer
Maak er het beste van
Maar soms wil ik even niet meer...