Gisteren lekker gewandeld samen
Gisteren veel gezien
Gisteren lekker gelachen voor tien
Gisteren samen lekker gegeten
Gisteren was perfect!
Gisteren niet vergeten!!
Vandaag lekker laat uit bed
Vandaag heerlijk ontbeten
Vandaag rustig koffie drinken
Vandaag geen schoenen versleten
Vandaag een rustige bui
Vandaag zijn wij gewoon Lui