Geen rijkdom
Ik heb je geen rijkdom te bieden,
geen zekerheid,
van een vaste baan
Geen luxe of grote dromen
Slechts een simpel bestaan
Ik heb je geen rijkdom te bieden
Slechts,
mijn grote warme hart
In voor en tegenspoed,
gedeelde smart
Ik heb je geen rijkdom te bieden
Ik ben
gewoon ik
Met plussen en minnen
Een lach en een snik
Ik heb je geen rijkdom te bieden
Ik hou van jou,
zoals jij bent
De moeder van mijn kinderen
Die mij door en door kent
Ik heb je geen rijkdom te bieden
Mijn rijkdom
Dat ben jij
Ons gezin is mijn leven
Voor altijd