Zo vaak verhuist
Van hot naar her
Hier en daar een huis
Ooit gedacht voor het laatst
Tot ik mijn thuis verloor
Hals over kop alles weg
Wat een pecht
Een nieuwe plek voor mezelf
Een huis met een dak, geen thuis
Nu zoekend naar een plek voor de toekomst
waar jij jezelf ziet wonen
Geen woord over ons
Ik roep dat ik wel even verhuis
Maar niets is minder waar
Soms wil ik het gevoel van een gevaar vergeten
Vergeten dat de bekende wegen met bekende gezichten op hun vaste plekken
Mijn laatste beetje thuis zijn
Niet een huis maar een woonplaats als thuis
Soms vergeet ik het gevoel
Dan wil ik alleen jou en onze toekomst