De zon verlegt haar gouden draden
over de weg die ik heb afgereisd
hier, ver van huis
zijn mijn gedachten bij jou
het is moeilijk zonder jou te zijn
ik moet je aanraken, moet je voelen
om de droom opnieuw te beleven
vrijheid komt met tijdloze slaap
in de armen van de nacht
spreekt jouw zwijgende stem
terwijl ik mijn alleen zijn omarm
bescherm me in jouw licht
voordat ik in de duisternis van de nacht val
laat me de zachtheid van jouw huid voelen
red me voordat de dag aanbreekt
droom verder, droom verder
deze droom is zo echt dat mijn hart bonkt
’t klopt voor jou, dus droom met mij