WAT ALS
WAT ALS,
Mijn gedachten en dromen samen vloeien in een onrustige zee van onwetendheid.
WAT ALS,
De verwachtingen van kansen die verloren zijn gegaan en veilig zijn weggeborgen in m'n hart.
WAT ALS,
De stemmen in m'n hoofd die door elkaar dwarrelen hopend aan de beurt te komen.
WAT ALS,
De onzekerheid over de toekomst als ik mijn zinnen omzet in een andere modes.
WAT ALS,
M'n leven zou ontspruiten en groeien en bloeien en dit zoet bewaarde omhulsel smelten gaat.
WAT ALS,
De schatten die ik gevonden heb blijf koesteren en ze op een veilige plaats verberg.
WAT ALS.......