Los laten.
Waarom kan een moeder
haar kind zo moeilijk los laten.
Wanneer het kind
op eigen benen wil staan.
Gevoelsmatig zullen ze
je nooit verlaten.
Maar moeten toch eens
bij je vandaan.
Het is bij die moeder vroeger
toch ook zo gelopen
Geef ze een kans
en houd de deur voor ze open.
Als alles gaat in liefde en vree.
Ze af en toe langs komen wippen.
Vol van verhalen, over hun eigen leven.
Heb er dan vrede mee.
mei 2002