Het Hart
In de eindeloze diepte van je hart
ligt een schat verborgen.
Herinneringen die zich hebben genesteld van oudsher en fluisterend wachten.
Een explosie van gevoelens van allerlei aard die met de jaren intense worden.
diepe gedachten afgewisseld met frivool gegiechel en warme genegenheid.
Het hart kent diepe dalen en hoge bergen en soms is het de weg kwijt.
Maar het hart is kostbaar, kostbaarder dan geld of edelsteen.
Het helpt ons liefde te geven in elke vorm, empathie aan hen die het nodig hebben.
Zorg, haat, stress, pijn, woede maakt dat het hart krimpt en uitdroogt.
Wees zorgvuldig en zorgzaam met je hart,
want hij is niet altijd van goud.