Mijn kind is anders.
Zoveel verschil, en zo veel scheelt het met de rest.
Hij is wat vele betreft wel echt een vreemde!, een excentriek individu.
Hij eet elke dag hetzelfde en praat zo ingewikkeld raar... Laatst was hij jarig en kreeg bezoek van wel geteld 1 kameraad.
Mijn zoon is niet de meest populairste, en ook hij is zich bewust van dat. Bij thuiskomst vlucht hij gauw naar boven terwijl de tranen hem na volgen. Het ergste is dat ik mijn kind dan niet kan troosten.
Als de onrust is vertrokken en mijn zoon is weer terug, dan gaat dat mooie boekje open, dat zo speciaal en zeldzaam is...
Mijn zoon noemt zichzelf een epic exemplaar, hij is geinterseerd in fenomenen als tijdreizen en de geboorte van het helal.. Hij leert mij over de constantheid van omstandigheden en er is geen dag dat ik niet om hem lach. Af en toe schiet ie op me af en plant met zulk groot geweld een kus op me arm.
Ik hou ook wel van jou,
Zeg ie dan.