Mijn hart maakt saltos van blijdschap.
De avond gaat voorbij, veel te vlug.
Het gevoel van echte moederschap...
Mijn 2 tienerzonen gezellig bij mij.
De bbq is al klaar om het vlees te garen.
Hapje eten tesamen maakt me echt blij.
Dit moment zal ik eeuwig bewaren.
Hou zoveel van jullie allebei..