Op haar vraag waar de parels zijn
gebleven antwoord ik dat de vogels
hen hebben opgegeten en daarna
kwam die grote slokop van de zon
Morgenochtend gaan we samen kijken
tussen zeven en acht uur, tenminste
als het van je moeder mag en zij knikt
maakt een speciale glimlach op haar gezicht