Zwarte krullen
tellen niet de dagen
hebben nog geen flauw idee
Zwarte krullen zijn tevreden zolang de wereld kleurvol is..
Zwarte krullen,
spelen buiten en rennen vrolijk groene weides rond
Zwarte krullen reizen in dromen
die geboren zijn in leugenland, maar als ze dreigen te onwaken...
Maar zwarte krullen hoeven niet te weten
hoezeer hun missen doet
dat ik eindeloos de dagen tellen doe
Zwarte krullen,
hoeven niet te weten
Dat leven opzich al littekens voegd.
Laat zwarte krullen,
in grote getalen genieten
Van lianen, heuvels en trompetten
Mama's zijn geen klokken luiders,
zitten aan touwen tot het leven vast
Geroest in een tijd van zorgen
Waar hun welpjes slapen gaan...
Het drinken aan hun borstjes
Dat schraal en bloedend voeld
Mama's zijn geen klokken luiders
Doorstaan iets meer omdat het zachtjes moet.
Maar zwarte krullen,
ontwaken in een slaapkamer
onder donze veren en wonder lakens.
Zwarte krullen,
worden gedompeld onder zoet tranen...