Actueel jeugdsentiment
Zie hem staan hier
de populaire populier
ja zeg zei Jommeke direct
dat was nogal een project
leutig en plezant
samen nog geplant
wauw en nu al zo groot
Filiberke die genoot
ondertussen een hele boom
nog gekregen van onze oom
een raad aan ieder kind
plant een boom
heb je later iets dat je verbindt
dat hoeft absoluut niet waar te zijn
zei professor Gobelijn
hij bedoelt absoluut waar te zijn
Ja zei Flip
kan ik van boom naar boom vliegen
er over vliegen
er in vliegen
er rond vliegen
Annemieke en Rozemieke schaterden
toen ze hun vrienden naderden
Pekkie kwam met het idee aandraven
dat hij de putten wel zou graven
ja laat ons een heel bos aanplanten
vertellen dan aan alle passanten
over hoe het begon
vanuit een luchtballon
ons eigen populierenbos
waar choco aan takken kan hangen
komaan vrienden laat ons aanvangen
en zo geschiedde
terwijl Kwak en Boemel
hun bespiedde