Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Leugen
Het kan toch niet waar zijn
het kan toch echt niet waar zijn
Dat je al die maanden
mij leugens hebt verteld
mij voorgelogen hebt
en recht in mijn gezicht
gelogen hebt
Dat ik die leugens als waarheid zag
en je geloofde
toen je zei
onze ouders overdreven gewoon
Maar nu blijkt
dat de waarheid waarin ik geloofde
een leugen was
en dat onze ouders
wel degelijk gelijk hadden
Alles wat ik over jouw
ooit heb gelooft
bleek een grote leugen te zijn
Het beeld dat ik van je had
in duizend en een stukken
Hoe kon je
ik heb al die jaren
je gelooft en vertrouwt
en nu bleek alles
een grote leugen te zijn
Reacties op dit gedicht
Two Faces vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
slaaf Jacob
:
Maandag, december 07, 2020 21:24
Ja Waarheden veranderen, soms pijnlijk. Groetjes en Geluk Jacob.
Over dit gedicht
Auteur:
Two Faces
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
07 december 2020
Thema's:
[Familie]
[Teleurstelling]
[Trouw]