Hahahahaha
Heel diep in het binnenste bruist het,
Het wacht totdat het zijn tijd is om te schitteren.
Vaak moet het wachten en is hij nog niet aan zet,
En dan is de pil wel eens een hele bittere.
Hij komt wel eens uit schaamte naar buiten,
Maar ook in groot samenzang.
Ook kan hij niet altijd HOE besluiten ,
En dan is hij heel erg bang.
Maar geluk kan hij niet verbergen,
Hij komt dan als een orkaan.
Je hoort hem dan tot over de bergen,
En komt hij overal vandaan.
Het maak een mens gelukkig en blij,
En het veranderd de mens zijn perspectief.
O lach ik kan je niet missen en daarbij,
Je bent mijn gouden draad in het leven ik heb je lief.