Ik heb gewacht op jou
nachtenlang
Ik koesterde jou
zonder je gezicht nog te zien
Op de echo bewoog je rustig
je sliep rustig in mijn schoot
Je kwam ter wereld
vrolijk en speels
lief en kinds
onschuldig en mooi
Niets ter wereld maakt een mens zo aan het huilen
als je dan plots je kleintje in je armen houdt
Ik heb gewacht, zei ik je die dag
gewacht, kleine, op jou...
6 Jaren gingen voorbij
wat hebben wij van jou genoten
In de herfst zo gefascineerd door een spinnetje
uren kijkend naar vissen in de kom
Jij had gewacht om te gaan
jij wilde eerst alles zien en weten
om het in je gedachten mee te nemen
of te beslissen waar je wilde zijn
Ik heb gewacht op jou...
En nu wacht jij op mij...