Moe…
Ik ben moe
Moe van alle zorgen
Moe van alle strijd
Ben zo moe maar mag er niet aan toegeven
Zou het liefst slapen slapen voor altijd
Maar dat kan niet
Ik kan me kinderen niet alleen laten
Mijn kinderen hebben me nodig
Mijn kinderen zijn de rede voor mijn bestaan
Mijn kinderen zijn de zin van mijn leven
Hoe zwaar het soms ook is Ik geef niet op
Ik vecht voor ze en ja voor ze alle 5
Probeer te genieten van alles wat ze doen
Maar ben moe
Zo moe
Ooit zal ik me ogen sluiten en dan zal ik slapen
Slapen voor altijd
Maar zal waken, waken over mijn kinderen
voor altijd