Niemand vragen
Vluchten voor later
Ongezien, onherboren
Gelukkig wist ik niets achteraf
Noch van tevoren
Onherroepelijk is de dag
Gemaskerd, in ‘n ivoren toren
Hoog boven de rest
Net zo breekbaar als zijn toorn
Aber wir haben es nicht gewusst
Niets
Maar ik wil niet dat het gaat
Nu, later
Geen verschil
Want rond gaat het en ‘t komt
Op hetzelfde misschien een beetje later
Maar ‘t komt juist wanneer het andere gaat.