Mijn blad is gesigneerd
door een monster.
Mijn pen is gegrepen
Door zijn klauwen.
En mijn zieke inspiratie
Flapt uit zijn
onvertrouwde
Getrokken mouwen.
Mijn inkt is geschreven
In virtuoos vouwen,.
gedicteerd onthouden
Door het monster
geclassificeerd
Om later de geinfecteerde
Gekopieerde reeks
Door mijn hoofd
In te slagen.
Om mijn imago
Nog slechter,
Om te bouwen
Met vragen.
Ik voel mij belagen
In zijn belangen.
Als een verslagen
Vechter
onthoofd.
Door zijn trechterloop
Opgehangen
Op zijn troon.
mijn rechten,
Met zijn bloed
Ten onrechte
op papier
In rook
Opgedaan
En vergaan in
Dood roet.
een vergaand
Ongemanierd
Paragrief
Monster...
Onbestaan?
heeft mij dit
Plezier in mij
Losgeslagen
Toegelaten.