Jij bent de liefde van mijn leven
10 jaar lang ben je gebleven
Toen je nog zo klein was, was ik in nood
Want mijn hemel hoe hield je een echt mensje in leven
Zelfs de kamerplanten gingen bij mij dood
Mijn weg gevonden en je bent nog hier
Trots op waar we zijn gekomen
Trots op waar we heen zullen gaan
Geniet mijn lieve jongen maak plezier