Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
hoe ik je mis (thema)
Hemelsblauwe lucht
Mijn gedachten drijven met de witte wolken mee
Ze nemen me mee naar een land hier ver vandaan
Plots word ik wakker uit mijn droom
Ik denk aan jou die ik zo mis
Ik denk terug aan de tijd van toen
En wou zo graag dat ik weer bij jou kon zijn
In de weerspiegeling van het water zie ik je gezicht
Over dit gedicht
Auteur:
spiritoffreedom
Gecontroleerd door:
de redactie
Gepubliceerd op:
13 juni 2022
Thema's:
[Gemis]
[Natuur]
[Dromen]