Gevoelens geven vaart aan
Een magnetische aantrekkingskracht activeren
De magnetische aantrekking die de levenskracht tot inzicht brengt
Volg dit gevoel alsof het een lichtbundel is
U zult zich vol energie en vreugde voelen
U zult uw leven duidelijker voor u zien
Laat los en maak ruimte voor de magie
Deze vibratie zal als een magneet nieuwe vrienden aantrekken
De richting van natuurlijke groei
Kies de weg die u meer liefde
En vrede en geloof brengt
God verbonden in zijn wijsheid en licht
Als uw krachtveld van positieve energie vol zekerheid
De bron van bijzondere energie