Als een ogenblik
Kijkend door de ogen van mijn ouderdom zie ik met een helder blik.
Het leven zoals het voor mij begon creërend het wezen in m’n eigen ik.
Met wachtend op dingen die nooit komen gaan helen de blaren op m’n hart ,
En met eelt op m’n ziel groei ik op in dit bestaan telkens weer een nieuwe start.
Een nieuw wonder dat is ontstaan in de verwachting liefde te ontvangen ,
Maar die hoop gaat in de rijpe volwassenheid naar andere belangen.
Door Helderen rivieren en troebele poelen zijn het de waterkringen die steeds veranderen,
Zo ook het pad van je leven het maak niet uit hoe we het ook behandelen .
Met een zee aan ervaring van geluk en verdriet glij je het leven door,
naar een moment in tijd waar je denkt waar deed ik dit allemaal voor?
Als in een ogenblik is dit leven mijn verstand voorbij geraasd,
En ik blijf maar zeggen rustig aan geniet ervan waarom zo’n haast.