Niet te rijmen
Het is in ons land een groot goed
dat kinderen bescherming verdienen
Wanneer er dreiging voor hun welzijn is
zijn er protocollen en richtlijnen
Nu vraagt een single moeder hulp
omdat een kind moeders leed heeft ervaren
Heeft misschien dezelfde genen
als zijn vader die haar mishandelde
Omdat onderzoek naar de oorzaak uitblijft
wordt gemakshalve de schuld bij de moeder gelegd
Vanwege de incompetentie en het gemak
wordt het kind uit huis gehaald
Middels schimmige verhalen ,keiharde leugens
en verbogen afspraken gaat de rechter mee
Alle verweer in bewezen argumentatie
en verbeteringen zijn in de prullenbak beland
Een ”legale” kidnapping , één van zovelen
de jeugdzorg heeft klaarblijkelijk niets geleerd
De dreiging en achterbaksheid van handelen
is mensonterend en ronduit misdadig
Ik klaag de zorg aan, die middels malversaties
en incompetentie hun taak verzaken
De rechter , omdat er geen wederhoor plaatsvind
en het “Leger Des Heils” op verloochening van hun roeping