Met je dankbare oogjes kijk je me aan
Wakker wordend omdat je mij de deken om je heen voelde slaan
Een hele lieve 'heeej' komt uit je mond
Dromende dat ik daar voor je stond
Lieve schat mama dekt je toe zodat je weer warm slapen kan
Ga maar weer liggen en sluit je ogen mama's kleine man