Het hele plaatje
Als jou verleden je als een mal heeft gevormd,
Maar je hebt er niets van geleerd.
Als het voedsel dat je dagelijks eet lekker is,
Maar de verhoudingen zijn steeds verkeerd.
Als alle gevechten je niets hebben opgeleverd,
Ook niet voor de toekomst die je nu hebt.
Denk dan goed na wat je echt wil in dit leven
Want je krijgt nooit een kant en klaar recept.
Wie als mens is er nou altijd gelukkig?
Wie heeft er nooit een slecht moment?
Wie kan financieel zich alles veroorloven?
Wie heeft nooit lichamelijke pijn?
Wie kan zich altijd van stress verlossen?
Nee we kunnen niet altijd gelukkig zijn.
Maar alles in het leven kunnen we van leren.
Het maak van ons een beter mens.
Daardoor kunnen we ons leven beter delegeren.
En is ons leven toch naar onze wens.