Zilt ontwaken
Het ochtendgloren streelt de zee,
terwijl de zon haar eerste stralen
laag over het water werpt.
Terwijl de zee haar geheimen fluistert,
kleurt de hemel een zachte blos
van roze en goud over ’t strand.
Samen vormen ze ’n euforisch schouwspel
van pure schoonheid, ‘n romantische dans
van licht, lucht en water.
De geur van de zilte zee en ‘n frisse ochtendlucht,
vormen een magisch moment waarin
de wereld even stil lijkt te staan.
Het is een betoverend samenspel
van kleur en geluid, in deze serene ambiance
voelt liefde voor plaats en moment zich thuis.
Hedro 20240114