Een groene omgeving is goed voor de mens
Het geeft een enorme impact op jouw leven
Bomen zouden ook nog eens ontstekingsremmende stofjes
Uit je lichaam nemen
Het is een aandacht die geen moeite kost
Zelfs een korte boswandeling brengt rust en ontspanning
Vele genieten van een kalmtewandeling in volle natuur
We proefden de rijkdom van de natuur en ontdekten de kalmerende kracht
Er ontstaat rust en ruimte in het hoofd
Je mag gewoon jezelf zijn
Langs de mooiste veldwegen in de mooie natuur
Het is vooral belangrijk om stil te staan bij je gevoelens en emoties
Wandelen brengt je dichter bij elkaar
Wandelen is dus goed voor je gezondheid en geluksgevoel
Geniet van iedere dag
Dan is iedere dag een feest
vol vreugde en geluk