Daar komt ze weer
De juf van jouw klas
Je hebt vast weer iets uitgespookt
Of juist niets gedaan
Concentreren is moeilijk
Prikkels de gehele dag
Jij hebt zoveel onrust in je hoofd
Het was weer een vermoeiende dag
Thuis en op de BSO kun je ontspannen
Je hebt iets minder druk
Soms een paar klusjes
Maar dat heb je zo gedaan
Je bent dan jezelf
Bent volop bezig met knutselen
Creativiteit die kun je kwijt
Jezelf zijn, zo belangrijk
Soms moet je toch dingen maken
Welke je niet leuk vind en weigert om te doen
Doorzetten vind je moeilijk
Maar als je het doet, geef ik je een dikke zoen
Ook al vind je dat niet leuk meer
Je word ouder en dat is niet meer stoer
​​​​Ik ben supertrots op jou!
Niemand erkent dat heel veel jou enorm veel moeite kost
En dat je een beetje begeleiding nodig hebt
Maar ik zie jou
Jouw broer en ik gaan je helpen
Het je iets makkelijker maken
Zodat je wat meer rust krijgt
Met zijn 3en staan we sterk!
"I love you always infinity more then you love me" zeggen we altijd. En jij wint! Always! â¤ï¸