Geboorte
Navelstreng van licht,
eenvoudig rakend,
warm en blij
verbonden nabij.
Met vertrouwen gebaard
pijn en geluk
geborgen verdwaald
in armen neergedaald
Breekbaar spiegelend
rozig in kleurenpracht
met gerimpelde broze huid
je eerste geluid
In traantjes gehuld
vredevol ontwakend.
welgekomen jeugdigheid
in aardse tijdelijkheid