Nieuwsgierigheid
Een oude blinde man
die relativeren kan
werd het nooit moe
enthousiast sprak hij de klas toe
Meneer… wat vind je het ergste om een blinde te wezen
dat ik niet meer autonoom boeken kan lezen
Meneer …, wat zou u doen als u terug kon zien?
autonoom fietsen zoals voordien
Meneer, waar zou u dan naar toe racen?
naar de boekerij, om een boek te lezen