Het gevaar is geweken.
M'n verliefdheid is voorbij.
Dat ik Jou aardig vind dat is een feit
en als Jij mij ook nog aardig vind,
maakt me dat blij.
Vergeet wat ik geschreven heb.
Ik was alleen,
liet m'n gedachten gaan en met de
nodige drankjes op,
kan het soms helaas zo gaan.
Ik heb er geen spijt van, even voelde het zo.
Echt, als ik Jou weer zie, geen scenario....
Beetje kletsen, kopje koffie en misschien een blow.
Ik ken je niet lang genoeg
om te zeggen dat ik van Jou hou,
maar wel dat ik Jou bijzonder vind.,
Jij bent een Fantastisch Mooie Vrouw.