Hier ben ik ontsproten, geboren, neergezet.
Hier ben ik geland.
Hier kan ik groeien tot het einde van mijn leven.
Hier laat ik bloeien de bloesems die vruchten geven.
Hier ben ik geplant.
Zo dankbaar dat ik hier groeien mag.
Hier, niet eenzaam maar alleen.
Hier laat ik bloeien de bloesems die vruchten geven.
Al eet er niemand een...