Ik geloof………..
Ik geloof in pepernoten, groot en klein,
vooral de echte die altijd lekker zijn.
In schoenen zetten, bij de haard,
de RV Piet en Goedheilig man te paard
Ik geloof in bonken op deuren en ramen,
de grote spanning als ze op visite kwamen.
In ‘n schimmel dat over daken rent,
en ‘n Sint die alle kinders echt kent.
Ik geloof in ‘t mysterie, ’t heilig geloven,
de waarheid in alles wat ze beloven.
Uhhhh de waarheid
Al geloof ik al vele jaren niet echt meer,
die Sinterklaastijd, wil ik altijd weer!
Hedro 20241119