Voor vrienden ben ik een leuke vrouw,
die alles heeft wat ze hebben wou
Maar niemand kijkt door mijn masker heen
Ik heb verdriet ik ben alleen.
Ik verwacht geen hulp van andere
Want niemand weet van die pijn in mij
Ik laat niet bij met binnen kijken
Mijn buiten kant is altijd blij.
Toch wacht ik op een woord
Of een gebaar van troost
Ik zou me over willen geven,
Maar mijn gebed word niet verhoord.
Van binnen ben ik bevroren
mijn buiten kant lijkt zonneschijn
Maar eens! zal zal mijn innerlijk buiten komen
Zal ik dan eindelijk gelukkig zijn.
Bedankt FIREBOLT Mischien komt er een dag .....
Ida