Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Wensen
Ik heb veel wensen
net zoals andere mensen
ik ben wel gelukkig
maar voel me vaak ongelukkig
Een van mijn wensen is
dat er geen oorlog en ruzie meer is
maar dat kan niet zijn
want er is nu al te veel pijn
Ik heb gewoon domme wensen
maar ook belangrijke
en niet alleen voor mij
maar voor de hele maatschappij
Het is moeilijk om uit te leggen
wat mijn hart wil zeggen
het zijn mooie dromen
waar iedereen in mag wonen
Het klint misschien als een warboel
maar het bevat enkel mijn gevoel
en het zijn wel dromen
die misschien ooit waarheid komen
Er zijn wensen die ik belangrijk vind
en die had ik ook als kind
ik hoop dat er ooit één waarheid wordt
ook al is het enkel kort
Men zegt dat dromen bedrog zijn
en nooit waarheid zullen zijn
maar waarom kan je niet blijven hopen
dat het ooit anders zal lopen
Je vindt het misschien raar
maar toch is het waar
ik zoek zoals velen
iemand om alles mee te delen
Ik zou gewoon gelukkig willen zijn
en leven zonder pijn
is het dan zo'n moeilijke vraag
dat ik geen antwoord krijg vandaag
Over dit gedicht
Auteur:
hopeloos
Gecontroleerd door:
simpel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[IK]
[Toekomst]
[]