De pijn die ze eens voelde
dacht dat het over was
weer geconfronteerde met de herinnering
De pijn is weer terug
het bloed in haar hart
vedrongen tranen komen aan de oppervlakte
het hart gesloten
De pijn weer terug
Een herinnering die ze niet wou voelen
weer terug in het dal waar ze eens was