DAT ENE WOORD....
Het gebeurt op een heel gewoon ogenblik,
tijdens het ludieke leven van elke dag.
Eén eenvoudig woord verjaagt plots je lach.
Bibberend, bevend zoek je een begrijpende blik.
Een woord heeft vaak vele betekenissen,
maar die éne, begrijp je nog steeds niet.
't Jaagt je terug naar wat je reeds lang achterliet.
Je probeert het uit je geheugen te wissen.
De tranenrivier voert je naar mooie oorden,
waar de natuur prachtig is, zonder woorden,
alles zonnig, groen en helder, echt aangenaam.
Je geniet van de zon, die tranen droogt en verwarmt.
Je bent helemaal alleen en toch word je omarmd.
't Is zo moeilijk om naar de woordenwereld terug te gaan...