De duisternis valt
Alles wordt stil
Iedereen slaapt
behalve ik
De nacht is mijn verlossing
De kou stilt mijn pijn
De sterren geven me licht
de moed om verder te gaan
De dieren die s'nachts ontwaken
horen mijn gesmeek
Kon ik maar weglopen
uit deze nachtmerrie ontwaken
Dan zou mijn leven leefbaar zijn...
Dit gedicht is voor de allerliefste jongen die er ooit in mijn leven was...Jared Schonherr