De beslissing om afscheid van jou te nemen
die viel me zwaar
maar jou geluk is belangrijker
herinneringen van mijn blik in jouw ogen
weten dat dit nooit heeft gemogen
Afstand moet ik van je nemen
het verlangen vergeten
de pijn in mijn hart valt me zwaar
de liefde die ik voel mag niet voor jou zijn bedoelt
Je bent gelukkig met haar en daar mag ik niet tussenkomen
voortaan mag ik alleen nog van je dromen.