Teruggetrokken op een mythisch eiland
Vertoef ik vele nachten
Ver verwijderd van de rumoer van alle dag
Neuzend tussen vele schatten
Verborgen tussen de golvende beweging van woorden
Symbolische weergave van de zin van het leven
De steen der filosofen
Openbaard zich aan de visie van de ziener
Teruggetrokken op een mythisch eiland