Soms verblijf ik in chemische werelden
Vluchten voor de stilte
De zekerheid van onzekerheid
De ontmoeting met de vreemdeling
Angsaanjagend, kil en donker
Gevangen en vastgebonden
Wachtend op de leegte die komen zal
Bang voor gerechtigheid
Slapeloze nachten
Boetedoening
Verzoening
Rust
Vrede