Coachen (roeien)
Zien doen en leren
Op mooie herinneringen teren
Roeiers begeleiden
Mensen van alle zijden
1 universeel doel
Dat heerlijk gevoel
Ik wil leren roeien
Een echte coach moet dat boeien
Die wens bij jouw roeiers
Een stel jonge stoeiers
Eerst je angst overwinnen
Napraten bij de thee binnen
Voor de eerste keer om
Een plons als een bom
Dan steeds beter
Je spieren worden heter
Eerste blik behaald
Coach die daarom de Mac. betaald
Heerlijk voldaan gevoel
Weer bereikt, dat prachtig doel.