Een dag gelijk aan ieder andere
Wakker, ogen geopend
Eerst het lichaam bevredigd
Koffie en brood genuttigd
Langzaam wordt vergeten
De dag die ik vannacht beleefde
Starend uit het venster
Vliegen de vogels voorbij
De liederen van de wind
Spelen hun favoriete nummer
Onbekende stemmen op straat
Vertellen mij naar buiten te gaan
Al wandelend kijk ik om me heen
Mensen, dieren, tegels
De gedachten gaan ver heen
Even was ze daar
Even was ze tot mij gekomen
De dag die gister was
De dag van mijn dromen