Mijn grote liefde dat ben jij. Vanaf de dag dat ik je droeg in mij. Mijn moederinstinct kwam fel naar boven. Alles had ik voor jou leventje over. Je kwam met veel moeite en pijn, maar dat had ik er graag voor over. Ik zag je lieve snoetje en kon het gewoon niet geloven. Dat jij was van mij. Mijn grote liefde, mijn reden van bestaan. Ik dankte God voor jou bestaan. En nog na 19 jaar voel ik voor jou hetzelfde als toen. Nog steeds zou ik alles voor jou willen doen. Jouw liefde voor mij is minder dan de mijne, maar niemand in deze wereld zal mij ooit van je kunnen scheiden.