Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Jij moest gaan
Zeven maanden samen
in ons kleine stekje
We schopte voor het
beste plekje
Onze tijd
was toen
al gekomen
om er samen
uit te komen
Ik kwam eerst
maar voor jou
de zorgen
het meest
Je bleek niet
zo sterk
Een foutje van
godsscheppingswerk
Je was hier maar
even te leen
Je moest al spoedig
van ons heen
Niemand heeft je
echt goed gekend
Alleen ik was een
beetje bevoorecht
Ik mocht zeven maand
bij je vertoeven
Op de beste plaats
bij onze moeder
Reacties op dit gedicht
ave vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
ave
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
24 juni 2002
Thema's:
[Dood]
[Kinderen]
[Verdriet]