Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Schaamte Als Mens
Ik schaam me voor het mens zijn
De schade die uit onze handen komt
We maken van vruchtbaar grond woestijn
Waar geen leven meer uit voortkomt
Ons woonhuis schut op al zijn palen
De paniek is onzichtbaar
Wij blijven contentieus falen
Van spijt en berouw geen gebaar
Hoe lang blijven we doorgaan met uitzuigen
Hoe lang blijven wij slaan
Ongewenst de natuur verbuigen
Om uiteindelijk als schepping onder te gaan
Maar u heer uw liefde blijft bestaan
Ondanks alles blijft u leven
Geen einde is zichtbaar in uw bestaan
Om hen die het verdienen te vergeven
Aan Hij die zoveel kan verdragen
Niet meer dan eer en lof
Hij die alles kan zonder vragen
Hij die ons opbouwde uit enkel stof
Aan hem bied ik mijn ziel
Hij zal mij dragen in het licht
Vrij zal ik zijn als ik voor hem kniel
Geef me kracht dat ik niet zwicht
Over dit gedicht
Auteur:
Mark
Gecontroleerd door:
simpel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Geloof]
[]
[]