Weet je waarom jij zo bijzonder voor me bent?
Omdat je me aanhoort en niet zomaar wegrent
zoals jij naar me kijken kan
ik zie het in je ogen, dit is veel meer dan houden van
zoals jij eventjes streelt door mijn ongewassen haren
je ziet het in mijn ogen, dit is niet voor een moment maar voor
jaren en jaren
zoals jij mij altijd weet te vinden
ik je maar blijf zoeken