Er schreewt in mij
een stil verlangen.
Maar jij hoort mij niet
want ik zwijg.
Mijn ogen spreken voor mij
Er leeft in jou
een stil verlangen
Maar ik hoor jou niet
Want jij zwijgt.
Jouw ogen zegen mij genoeg.
Zoveel gezegt, zoveel gezwegen,
maar onze ogen sreken hun eigen taal,
geluidloos,
Maar voor ons zo duidelijk.
Onmogelijk, stil,
maar schreeuwend van verlangen